Mood Rotterdam, voor een fantastisch moment in goed gezelschap.

Reserveer nu een tafel

Take away

U kunt heerlijk thuis op uw eigen bank genieten van onze heerlijke sushi(boot), carpaccio, gyoza's en nog vele andere lekkere gerechten.

Bestellen en afhalen

Elke dinsdag tot en met zaterdag kunt u vanaf 12 uur bij ons bestellen om af te komen halen. Hoe doet u dat? U kunt gemakkelijk bij ons online bestellen via FoodTown. Via de onderstaande website kunt u ons menu zien en direct bestellen.

FoodTown

Voor bezorgen

Mood Rotterdam werkt exclusief met bezorgpartner Deliveroo. Wij bereiden het eten in ons restaurant en vervolgens zorgt Deliveroo dat het eten bij u thuis komt.

Hoe doet u doet? Dat is erg gemakkelijk. Klik op de onderstaande link om de website Deliveroo te bezoeken. Via uw postcode kunt u zien of zij ook bij u bezorgen. Klik vervolgens de gerechten aan die u wilt, reken af en vervolgens doen Mood en Deliveroo de rest.

Via de app van Deliveroo kunt u gemakkelijk zien hoe lang het ongeveer nog duurt voor u bestelling bij u is. Ook kunt u de rider volgen zodra de rider naar ons onderweg is en zodra die naar uw onderweg is met uw bestelling.

Deliveroo

Chef kok gezocht

Werken in het hipste restaurant van Rotterdam? Om ons topteam in de keuken te leiden zijn wij nog op zoek naar een chef kok voor onze Franse kaart. Lijkt dit je iets, kijk snel op onze vacature pagina!