Mood Rotterdam, voor een fantastisch moment in goed gezelschap.

Reserveren bij Mood Rotterdam

Het team van restaurant Mood Rotterdam heet u graag van harte welkom! Via deze tool kunt u eenvoudig een reservering maken in ons restaurant of in onze nieuwe trots Mood Club. Bij het maken van uw reservering kunt u kiezen uit drie verschillende belevingen.

Lunch

12:00 - 15:00

Of het nu zakelijk of privé is bij ons bent u aan het juiste adres voor een heerlijke lunch. Tijdens de lunch kunt u genieten van allemaal kleine gerechtjes of een lunch menu van 25,- p.p.

Mood Club nieuw

vanaf 16:00

Vanaf 16:00 is het borreltijd! In onze vernieuwde club serveren wij u graag een lekkere cocktail met diverse versnaperingen van onze borrelkaart. En wilt u na de borrel dineren in het restaurant, laat ons dat dan gerust weten in de opmerkingen.

Diner

vanaf 17:00

Vanaf 17:00 start het diner. U kunt een tafel reserveren tot 7 personen, vanaf 8 personen wordt uw reservering in aanvraag geplaatst en ontvangt u van ons een mail met menusuggesties en reserveringsvoorwaarden voor groepen. Onze keuken is geopend tot 22:00 maar u kunt heerlijk blijven natafelen of nog een afzakkertje nuttigen in onze club.

Wij zien uit naar uw komst!

Mood Club Rotterdam

De plek voor een echte avond uit. Zien en gezien worden, ontspanning met allure. Check onze insta voor het programma!

Mood Club Night

Eerst dineren in het restaurant om vervolgens de late uurtjes in te gaan met goede muziek, cocktails en dance. Reserveer voor diner en aansluitend Mood Club of rechtstreeks in Mood Club

Your own event

Mood Club Rotterdam is de perfecte locatie voor een fantastisch verjaardags- of personeelsfeest, unieke presentatie of onvergetelijke bruiloft. Inspiratie opdoen? Check onze insta!