Mood Rotterdam, voor een fantastisch moment in goed gezelschap.

Reserveer nu een tafel

Beleef Mood

Mood by Eveline Wu combineert een modern en trendy interieur met een voortreffelijke internationale keuken. Samen met IJsbrant Wilbrenninck maken wij een combinatie van het het beste van de Franse en Aziatische keuken.

Op ons menu vind je klassieke gerechten met een Franse basis. Hiervoor gebruiken we dagverse en seizoensgebonden ingredi├źnten. Daarnaast serveren we ook mooie Aziatische gerechten waaronder onze bekende sushi. Er wordt alleen gebruik gemaakt van topkwaliteit producten en de gerechten worden op een originele manier geserveerd.

Mood bij u thuis? Bekijk hier de onze mogelijkheden voor afhaal en bezorging.

Lieve gasten,

Helaas zijn er weer maatregelen ingevoerd die ons allemaal op een vervelende manier treffen. Wij hadden volle hoop dat we deze corona golf konden uitzingen met een mooie lunch bij ons of via onze take-away. Jammer genoeg is er door de overheid bepaald dat wij onze deuren per 19 december ook voor de lunch moeten sluiten tot minimaal 14 januari.

De invoering van deze harde lockdown heeft bij ons tot het volgende moeilijke besluit geleid. Per maandag 20 december sluiten wij onze deuren totdat de situatie verbeterd. Hoe vervelend wij het ook vinden om dit besluit te nemen, zijn wij tot de conclusie gekomen dat het voor ons het beste is om even helemaal dicht te gaan. Wij zullen dus, naast de lunch, ook sluiten voor take-away.

Zodra de situatie verbeterd en wij onze deuren weer openen, laten wij dit uiteraard direct weten. Tot die tijd willen wij u alvast fijne feestdagen en een mooi uiteinde wensen. Hopelijk gaat u ondanks alle beperkingen toch een mooie kerst en oud en nieuw tegemoet.

Wij zullen jullie missen en kijken uit naar uw komst in 2022.

Natuurlijk blijven wij bereikbaar via de mail.

Team Mood Rotterdam