Mood Rotterdam, voor een fantastisch moment in goed gezelschap.
Reserveer nu een tafel

Contact

Otto Reuchlinweg 999
3072 MD Rotterdam

receptie.rdam@mood.nl
+31 10 234 51 22
Dagelijks zijn wij van maandag tot en met zaterdag bereikbaar vanaf 11:00.

Openingstijden

Van maandag tot en met zaterdag zijn wij vanaf 12:00 geopend. U bent van harte welkom voor een mooie lunch. Een tafel reserveren kan gemakkelijk online of telefonisch via +31 10 234 51 22.

Daarnaast zijn wij ook dagelijks vanaf 12:00 geopend voor take-out. Bekijk hier ons menu.

Bereikbaarheid

Met de auto

Restaurant Mood is goed bereikbaar via de gebruikelijke uitvalswegen en is gelegen op de Wilhelminapier op de Kop van Zuid, vlak naast de Erasmusbrug. Het adres is Otto Reuchlinweg 999, 3072 MD Rotterdam (ook te gebruiken: Wilhelminakade 330, 3072 AR Rotterdam).

Met het openbaar vervoer

Aan het begin van de Wilhelminapier, tegenover het nieuwe Luxor Theater, ligt metrostation Wilhelminaplein. Hier komt een rechtstreekse metro (lijn D en E) vanaf het centrum (Beurs), het Centraal Station of Rotterdam Ahoy. Ook bevindt zich vlak naast dit metrostation de tramhalte Wilhelminaplein. Hier komen tram 20, 23 of 25 vanuit het centrum van de stad en vanaf Centraal Station.

Parkeren

Er zijn voldoende parkeergelegenheden op loop afstand; drie grote parkeergarages en een groot parkeerterrein. U komt er vanzelf langs, zodra u de kade oprijdt.

Contactformulier

Mood Club Rotterdam

De plek voor een echte avond uit. Zien en gezien worden, ontspanning met allure. Check onze insta voor het programma!

Mood Club Night

Eerst dineren in het restaurant om vervolgens de late uurtjes in te gaan met goede muziek, cocktails en dance. Reserveer voor diner en aansluitend Mood Club of rechtstreeks in Mood Club

Your own event

Mood Club Rotterdam is de perfecte locatie voor een fantastisch verjaardags- of personeelsfeest, unieke presentatie of onvergetelijke bruiloft. Inspiratie opdoen? Check onze insta!