Mood Rotterdam, voor een fantastisch moment in goed gezelschap.

Reserveer nu een tafel

Contact

Otto Reuchlinweg 999
3072 MD Rotterdam

receptie.rdam@mood.nl
+31 10 234 51 22
Wij zijn telefonisch bereikbaar vanaf 11:00.
Door het invoeren van de avondklok zijn wij dagelijks geopend tot 20:00.

Openingstijden

In verband met de regelgeving rondom het Coronavirus is ons restaurant op dit moment gesloten. Wel zijn wij dagelijks vanaf 12 uur geopend voor afhalen en bezorgen. Bekijk hier ons take-away menu en alle informatie hierover.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen via receptie.rdam@mood.nl of telefonisch op 010-234 51 22. Ondanks deze sluiting zijn wij wel gewoon dagelijks telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Bereikbaarheid

Met de auto
Restaurant Mood is goed bereikbaar via de gebruikelijke uitvalswegen en is gelegen op de Wilhelminapier op de Kop van Zuid, vlak naast de Erasmusbrug. Het adres is Otto Reuchlinweg 999, 3072 MD Rotterdam (ook te gebruiken: Wilhelminakade 330, 3072 AR Rotterdam).

Met het openbaar vervoer
Aan het begin van de Wilhelminapier, tegenover het nieuwe Luxor Theater, ligt metrostation Wilhelminaplein. Hier komt een rechtstreekse metro (lijn D en E) vanaf het centrum (Beurs), het Centraal Station of Rotterdam Ahoy. Ook bevindt zich vlak naast dit metrostation de tramhalte Wilhelminaplein. Hier komen tram 20, 23 of 25 vanuit het centrum van de stad en vanaf Centraal Station.

Parkeren
Er zijn voldoende parkeergelegenheden op loop afstand; drie grote parkeergarages en een groot parkeerterrein. U komt er vanzelf langs, zodra u de kade oprijdt.

Contactformulier