Mood Rotterdam, voor een fantastisch moment in goed gezelschap.

Reserveer nu een tafel

Asian Master Chefs & Eveline Wu

Asian Master Chefs & Eveline Wu

De wereldberoemde Aziatische keuken kent vele geheimen. De hoogste tijd om op ontdekkingsreis te gaan. Topchef Eveline Wu van restaurant Mood krijgt uitzonderlijk bezoek in de havenstad. Vanuit het Verre Oosten komt de crème de la crème van de Aziatische gastronomische keuken naar Nederland voor de Huainyang Food Week in Den Haag. Speciaal voor Eveline en Mood reizen ze op zondag 15 september ook een avond af naar Rotterdam om culinair "te jammen" met het beste van de Oosterse keuken te bieden heeft.

Tijdens deze unieke avond bieden we je de kans om echt kennis te maken met de Chinese keuken. Naast Eveline zal in de keuken oa te bewonderen zijn een van de absolute Aziatische top chefs Chef Zhou, werkzaam in het Marriot Najing South Hotel.

Deze verzameling aan culinaire Asian Master chefs verzorgen op zondag 15 september om 18u een spetterend 5 gangen menu inclusief amuses & begeleidende wijnen voor €55,- per persoon. Reserveren kan onder vermelding van Asian Master Chefs online of per telefoon. Let op, beperkte beschikbaarheid!

bekijk het menu