Mood Rotterdam, voor een fantastisch moment in goed gezelschap.

Reserveer nu een tafel

Lieve gasten,

Helaas zijn na de laatste persconferentie van 14 januari de huidige maatregelen rondom de horeca nog niet veranderd. Dit betekend dat onze deuren gesloten moeten blijven voor lunch en diner. Wij zaten duimend achter de televisie, maar helaas kregen wij niet het groene licht waarop we gehoopt hadden.

Dit betekend dat we de huidige gehele sluiting nog even moeten doorzetten totdat we weer gasten mogen ontvangen in ons restaurant. Wij zullen dus gesloten blijven voor lunch, diner en take-away totdat de situatie verbeterd.

Zodra dat gebeurt zullen wij direct weer van ons laten horen. Wij staan te popelen om onze deuren weer te openen voor een mooie lunch of diner bij ons in het restaurant.

Tot die tijd kunt u ons altijd bereiken via de mail mocht u vragen hebben.

Hopelijk tot snel.

Team Mood Rotterdam

Menu

Op het menu vind je klassieke Franse gerechten en delicatessen met bijzondere smaak- en textuurcombinaties.

Cadeaubon

Met de cadeaubon van Mood verras je iemand als nooit tevoren!

Lieve gasten,

Helaas zijn er weer maatregelen ingevoerd die ons allemaal op een vervelende manier treffen. Wij hadden volle hoop dat we deze corona golf konden uitzingen met een mooie lunch bij ons of via onze take-away. Jammer genoeg is er door de overheid bepaald dat wij onze deuren per 19 december ook voor de lunch moeten sluiten tot minimaal 14 januari.

De invoering van deze harde lockdown heeft bij ons tot het volgende moeilijke besluit geleid. Per maandag 20 december sluiten wij onze deuren totdat de situatie verbeterd. Hoe vervelend wij het ook vinden om dit besluit te nemen, zijn wij tot de conclusie gekomen dat het voor ons het beste is om even helemaal dicht te gaan. Wij zullen dus, naast de lunch, ook sluiten voor take-away.

Zodra de situatie verbeterd en wij onze deuren weer openen, laten wij dit uiteraard direct weten. Tot die tijd willen wij u alvast fijne feestdagen en een mooi uiteinde wensen. Hopelijk gaat u ondanks alle beperkingen toch een mooie kerst en oud en nieuw tegemoet.

Wij zullen jullie missen en kijken uit naar uw komst in 2022.

Natuurlijk blijven wij bereikbaar via de mail.

Team Mood Rotterdam