Mood Rotterdam, voor een fantastisch moment in goed gezelschap.

Reserveer nu een tafel

Fijn u weer te mogen verwelkomen!

U kunt in juni reserveren voor onderstaande tijdvakken:
Lunch (7 dagen / week)
12:00 uur tot 16:00 uur
Diner (7 dagen / week)
17:00 uur tot 19:45 uur
20:00 uur tot 22:30 uur
Keuken sluit om 22:00 uur

Welkom in Restaurant Mood Rotterdam

In Restaurant Mood Rotterdam worden de tafels gesierd door oesters, fruits de mer, bouillabaisse, sushi, sashimi, vlees, wild en gevogelte. Dit alles voorafgegaan door een mooie gin-tonic of een overheerlijke cocktail en vergezeld met mooie wijnen en afgesloten met de meest uiteenlopende vette kazen of een grandioos dessert. In Restaurant Mood Rotterdam vieren wij het hele jaar door feest. Ons team en de ambiance van het robuuste pand zullen zorgen voor een onvergetelijke moment.

Wij koken uitsluitend met de meest pure en dagverse seizoensproducten. De aanvoer van de mooie typische Restaurant Mood Rotterdam producten variëren zeer in de verschillende jaargetijden. Daarom kiezen wij er steeds vaker voor om u seizoensgebonden gerechten aan te bieden, welke uitblinken in hun volle, rijpe smaken.

Wij doen u graag een voorstel aan tafel, afgestemd op uw wensen en rekeninghoudend met al het moois wat het desbetreffende seizoen te bieden heeft. U kunt zelf het aantal gerechten vaststellen. Ervaar het zelf.

Menu

Op het menu vind je klassieke Franse gerechten en delicatessen met bijzondere smaak- en textuurcombinaties.

Cadeaubon

Met de cadeaubon van Mood verras je iemand als nooit tevoren!