Info

Mood

MOOD by Eveline Wu combineert een modern en trendy interieur met een voortreffelijke internationale keuken. Aan het roer van MOOD staat Eveline Wu, chef-kok, onderneemster, en ambassadrice van de Aziatische keuken.

Eveline Wu

Haar roots liggen in een klein dorpje op het platteland, vlakbij Shanghai. Met een Chinese chef-kok als vader valt de appel niet ver van de boom. Eenmaal in Nederland maakte Eveline zich de Nederlandse taal meester en startte met werken in de horeca. In 1999 opende ze het eerste wok-restaurant van Nederland. Later volgden De Kreeftenbar, MOOD, Soho en Wynwood. Tijdens de World Championship Chinese Cuisine in 2016 won Eveline een gouden medaille met haar dessert.

Eveline is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, vernieuwende recepten en verbeteringen. Ze doet veel inspiratie op in het buitenland. Haar wil om topkwaliteit te leveren en haar kennis van de markt maakt dat haar concepten keer op keer een succes zijn.

Eveline heeft een team van goede mensen om haar heen; haar personeel is een belangrijke factor in haar succes. Ze zet haar mensen in op onderdelen waar ze het beste in zijn en leidt ze zelf op.

Contact

Keizersgracht 6
5611 GD Eindhoven
040 244 1855
info@mood.nl

Openingstijden
ma-zo 12:00 - 22:00


Het bericht is succesvol verzonden.
Verzend