Asian en French cuisine, klassieke uitstraling met een persoonlijk karakter.

Reserveer nu een tafel

Reserveren bij Mood Eindhoven Keizersgracht

U bent in beide gevallen van harte welkom! Wenst u voor meer dan 6 personen te reserveren, vragen wij u een e-mail te sturen naar eindhoven@mood.nl.

Wij serveren onze lunch dagelijks van 12.00 tot 16.00 uur.

Voor het diner gaan we werken met twee verschillende tijdvakken. In het eerste tijdvak ontvangen we u graag tussen 17.00 en 17.30, waarna u ontspannen kunt dineren tot 19.30 uur.

Het tweede tijdvak start om 19.45 uur, zonder eindtijd, zodat u heerlijk lang kunt genieten. Houd er rekening mee dat ons restaurant om 22:00 sluit conform de Corona regels.

Wij hopen u snel, en op gepaste afstand, te mogen begroeten.
Team MOOD Keizersgracht

Beleef Mood

Mood by Eveline Wu combineert een modern en trendy interieur met een voortreffelijke internationale keuken.

Op het menu vind je klassieke Franse gerechten en delicatessen met bijzondere smaak- en textuurcombinaties, geinspireerd door de authentieke Aziatische keuken. Er wordt gebruik gemaakt van topkwaliteit producten en de gerechten worden op een originele manier geserveerd.

De sfeer in het restaurant is gezellig en ontspannen. De open keuken geeft je de mogelijkheid om te zien hoe de gerechten bereid worden en het gastvrije, deskundige personeel staat voor je klaar.

Ook de bar van Mood is een must-visit: naast de uitgebreide cocktailkaart worden er verschillende gin-tonics geserveerd. Natuurlijk kun je hier ook genieten van een lekker hapje.

Menu

Op het menu vind je klassieke Franse gerechten en delicatessen met bijzondere smaak- en textuurcombinaties.

Cadeaubon

Met de cadeaubon van Mood verras je iemand als nooit tevoren!

Tijdenlijk 10% korting bij afhalen!